De TOP 40: 2 winnaars en 3 verlotenen!

 
De TOP40 en de winnende stemmers.
 
 

. . . het overzicht van de TOP3: 3-Kinderen voor Kinderen, 2-U2 en 1-Toto. Het was een TOP40 om "U" tegen te zeggen. De volledige TOP40 is geplaatst in de programma-inhoud 2019.

De TOP40 werd naast de FM frequentie ook uitgezonden via de kort golf op 6.070 kHz. Deze zender staat in Duitsland. Het vermogen van deze zender bedroeg 10 kW waardoor heel Europa en landen daarbuiten bestreken werden. Een opsomming van de landen en Belgische steden, hun radioamateurs, die een QSL-aanvraag gestuurd hebben: Duitsland, Rusland, Schotland, Blankenberge, Spanje, Engeland, USA, Japan, Australiƫ, Staden, Italiƫ, Gent, Hongarije, Beauvoorde en Oostenrijk. Ze waren bijzonder tevreden over de inhoud van de TOP40, "de goede en zeer herkenbare muziek". Bedankt voor de ontvangstrapporten.

Maar dit is niet het belangrijkste!
5 mensen die aan de TOP40 stemming deelgenomen hebben, hebben een cadeautje - geschenkje gewonnen of verloot.
* 2 personen die 2 hits in de TOP3 gestemd hebben, AnMe en MaMe. Die krijgen een toegangskaart voor het beenhespfestijn op het Kermisbal te Alveringem geschonken door de organisatoren van het Kermisbal. De namen worden mede gedeeld.
* 3 personen die op willekeurige basis getrokken werden: DiFa, MaHa en LoBu. Goed voor elk een fles Aperol. Het verlotingsmachientje is op faceboek te volgen.
Deze personen worden via mail aangeschreven.

Vanwege het RS-team, onze felicitaties!