De terugkeer van Vrije Radio Space!

 

Zomer 2023: Radio Space opnieuw op uw FM-radio, PC of mobieltje!

 
 

 

Vrije Radio Space, anno 11 sept 1982, trekt deze keer zijn studio op in het terrein van het openluchtmuseum te Izenberge. Deze locatie is immers niet zomaar gekozen: Vorig jaar bestond het museum 50 jaar, terwijl Vrije Radio Space, nu evenement radio, er 40 mocht uitblazen.
Het evenement loopt onder de roepnaam van Radio SPACE, kort maar al even krachtig als toen!

Het wordt dus één weekend terug in de tijd: Op 13 augustus is er de "Ambachtendag" in het museum, terwijl Radio SPACE vooral de muziek uit de laatste decennia's van de 20-ste eeuw laat herleven.
Beiden stappen dus terug in de tijd zonder de teletijdmachine van Professor Barabas, maar met een enorme portie enthousiasme.

Zoals gewoonlijk is het museum ieder weekend toegankelijk, maar, het weekend van 13 augustus is wel bijzonder omdat de radio met de uitzendingen reeds start vanaf vrijdag 11 augustus om precies 16.00 uur. De laatste song, de laatste woorden zullen weerklinken op 13 augustus middernacht. Dan verlaat de Radio SPACE zijn frequentie 94.90 FM en wordt alles weer stil.

Het zendbereik wordt een comfortzone voor Groot Alveringem.

 
 
Zendbereik Radio SPACE 2023
 
     
 

Radio Space is af te stemmen op 94,90 MHz in de FM band. Blijf de evolutie van het radiogebeuren op de voet volgen via deze site of zijn facebookpagina.